Raport de evaluare si selectie masura 112 “Instalarea tinerilor fermieri”

Friday, December 9th, 2011

apdrp.ro a publicat raportul de EVALUARE pentru sesiunea de cereri de proiecte derulata in perioada 1- 29 Iulie 2011 pentru Masura 112 – “Instalarea tinerilor fermieri”.

Solicitanţii care au depus o Cerere de Finanţare pentru solicitarea fondurilor europene nerambursabile acordate prin PNDR, au dreptul de a contesta decizia privind evaluarea propriei Cereri de Finanţare.

Astfel, după emiterea şi publicarea Raportului de Evaluare şi a notificărilor aferente, solicitanţii pot depune o contestaţie la Oficiul Judeţean al APDRP la care a depus si Cererea de Finanţare, în cazul în care consideră incorectă decizia privind evaluarea Cererii de Finanţare sau că aceasta îi dezavantajează. Contestaţiile se pot depune în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea notificării, dar nu mai mult de 12 zile lucrătoate de la postarea pe site-ul APDRP a Raportului de Evaluare.

Daca a fost util articolul va recomandam sa introduceti adresa de e-mail pentru a fi la curent cu toate noutatile:

Delivered by FeedBurner

 

 

 

Mesajul s-a trimis, va multumim pentru interes!
TAGS: , , , , , ,

3 Comentarii

  1. pt cei cu dosare eligibile , cand ar trbui sa intre banii in cont
    ?

  2.  
  3. Eu stiam ca s-au publicat rapoartele de evaluare care nu sunt totuna cu rapoartele de selectie, dar poate ma insel. Raportul se selectie inseamna cele ce intra la finantare, pe cand daca va uitati mai bine in acele rapoarte de evaluare (si nu de selectie) ve-ti observa ca proiectele considerate eligibile depasesc valoarea alocata sesiunii din iunie 2011. Deci mai trebuie sa asteptam un pic, in speranta ca totul va fi bine.

  4.  
  5. sau afisat rapoartele de selectie pt masura 112 iulie 2011 daca da unde trebuie sa ne uitam
    va multumesc

  6.  

Lasa un comentariu